TALLERS EDUCATIUS I SOLTA DE PEIXOS A LA FONT DE QUART.

Divendres 30 de novembre vine amb tota la familia a la Font.

©PDP

Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Quart de les Valls celebren este divendres per la vesprada una jornada per a tota la família a la Font de Quart. Les activitats arrancaran a les 15:00 hores, amb una sèrie tallers que permetran als escolars del CRA Benavites-Quart de les Valls descobrir la història i els valors naturals de la Font de Quart i de la Vall de Segó.

Després dels tallers, aproximadament a les 17:00 hores, es realitzarà una solta de peixos autòctons a la Font de Quart, Concretament s’amollaran barbs (Barbus barbus), previament capturats al riu Palància pels tècnics de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient. A més a més, durant la vesprada disfrutarem de l’actuació de la companyia de teatre La Niña Cristal, que de segur sorprendrà a grans i menuts amb les seues rondalles.

Imagen

Esta jornada, oberta a la participació de tota la ciutadania, forma part del projecte “La Font és Vida”, que l’Ajuntament de Quart de les Valls i Acció Ecologista-Agró han posat en marxa enguany per a ampliar el reconeixement social de la Font de Quart, un ecosistema d’aigua dolça vinculat estretament a la història i la natura de la Vall de Segó (Camp de Morvedre, València). I fins al moment, pareix que este projecte ja ha començat a donar resultats, perquè la Mancomunitat de Les Valls ha impulsat la seua declaració com a Patrimoni Inanimat de la Humanitat.

Si vols més informació o vols participar en este projecte, pots contactar amb nosaltres en el correu electrònic agromorvedre@gmail.com o en el telèfon 962 690 854 (només pel matí). També pots visitar el bloc de la “Font és Vida”, on trobaràs més informació d’esta iniciativa. I recorda: La Font és Vida, però el seu futur com a ecosistema natural depén de tots nosaltres.

Imagen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s