UNA NOVA GUIA D´ARBRES PER A LA FONT DE QUART

Alumnes de l´IES la Vall de Segó ens ajuden a descobrir els arbres de la Font.

 Tot i que semble una frase de pel·lícula,  és real, tenim el plaer de presentar-vos…:

la GUIA D´ARBRES DE LA FONT DE QUART.

Un treball realitzat pel alumnes del IES de la Vall de Segó, amb el suport dels seu professors. Estem convençuts que aquesta guia ajudarà a tindre un altra mirada cap a la Font de Quart. Des d´aquest blog, us convidem a conèixer-la i a compartir-la per a que passe d´unes mans a altres, ja que es mereix el reconeixement de tots nosaltres.

Taller Participació a l'aula.

Dintre del projecte “La Font és vida” desenvolupat al llarg del curs 2011-2012 es realitzaren una serie de tallers de sensibilització als centres educatius de la Vall de Segó. Amb els alumnes del IES no sols explicarem els valors de la Font de Quart per a que els conegueren i conservarem. Amb aquests grups degut a la seua edat i a la seua vinculació amb la Font de Quart, férem la prova de demanar-los un pas més. Els demanàvem la seua implicació al projecte.

El treball que férem a l´aula fou un taller de participació, en el que teníem com a objectiu final que els alumnes realitzaren alguna acció real que afavorira la conservació de la Font de Quart o a la sensibilització sobre els seus  valors.

Com veureu els alumnes han respost perfectament al repte, al  igual que ho feren els més menuts participant a les excursions a la Font, o al Barranc de l´Arquet, participant als nostres tallers sobre biodiversitat, o soltant barbs a la Font de Quart.

Esperem que aquest projecte servisca per continuar l´estreta relació entre la font i les persones que l´envolten.

Moltes gràcies i fins la propera.

Un pensament sobre “UNA NOVA GUIA D´ARBRES PER A LA FONT DE QUART

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s